HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


HOMESATELLITE No 4Τεύχος 4, HomeSatellite

“Δεν χαϊδεύουν ΚΑΝΕΝΑΝ... τα γράφουν σταράτα &... ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!”
Πολύ προκλητικό και γεμάτο φανταστικές εκπλήξεις είναι το νέο τεύχος του δορυφορικού περιοδικού “Home Satellite” το οποίο, υποδέχεται το καλοκαίρι καλωσορίζοντας στις “δροσερές” σελίδες του κάθε λάτρη της δορυφορικής TV που επιζητά σωστά επιλεγμένη ενημέρωση και γνώση αλλά και διαρκή ψυχαγωγία...

Η αναλυτική παρουσίαση του νέου, δορυφορικού δέκτη TECVIEW, όχι μόνο θα σας ενθουσιάσει με την φοβερή εφαρμογή plug-in!!! στο... διαδίκτυο αλλά παράλληλα θα σας προκαλέσει έτσι ώστε να τον αποκτήσετε κι αυτό, χάρη στην μοναδική κλήρωση ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που διοργανώνει το περιοδικό μόνο για εσάς, τους φαν αναγνώστες του!

Κύριο και τρομερά ενδιαφέρον άρθρο του περιοδικού που θα προσελκύσει ανεξαιρέτως όλους τους “αναποφάσιστους” φίλους της δορυφορικής και επίγειας τηλεόρασης, είναι η “κόντρα” μεταξύ των τηλεοράσεων LCD και PLASMA. “Ποια θα είναι η επόμενή μας ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;” Διαβάστε και μάθετε κάθε λεπτομέρεια, συμβουλευτείτε τις οδηγίες συντονισμού και ανακαλύψτε επιτέλους με ποιον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε τα χρώματα της οθόνης σας ώστε να απολαμβάνετε ΠΑΝΤΑ την τέλεια εικόνα!

Στις ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ... ακόμα ένα μαγικό “καλούδι” του χώρου αποκτά “σκληρή” ΗD δύναμη και είναι το νέο DM600PVR της Multimedia· τo Home Satellite ρίχνει μια πρώτη ματιά στο νεοφερμένο δέκτη και σας παρουσιάζει τις φοβερές δυνατότητες που διαθέτει αυτός ο μικρός αλλά αδάμαστος δέκτης!

Γι αυτούς που τρελαίνονται για ακόμη πιο extreme μελλοντικές καταστάσεις, το αναλυτικό άρθρο του Γιώργου Μοσχίδη περί TV ολογραμμάτων θα προσθέσει το ζητούμενο “αλατοπίπερο” στην ύλη του περιοδικού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της τρισδιάστατης εικόνας που αν νομίζατε ότι θεωρητικά ανήκει στο κόσμο της φαντασίας, τελικά πρόκειται για πραγματικό γεγονός!

Για τους πιο πρακτικούς, ο “Τηλεβόας” θα σας ξεναγήσει για πρώτη φορά σε αυτό το τεύχος με μια “επίσκεψή” του στα παρασκήνια των συνδρομητικών καρτών προκειμένου να σας “ανοίξει τα μάτια” ενώ το θέμα πόλεμος+δορυφορικά όπλα, θα αγγίξει εξίσου και θα προβληματίσει κάθε συνειδητοποιημένο αναγνώστη αφού σίγουρα, η αλήθεια είναι πάντοτε ενδιαφέρουσα!

Για τους σινεφίλ, είμαστε και πάλι εδώ να δώσουμε μια νότα διασκέδασης μέσα από τις Νο1 ταινίες και σειρές των ημερών! Οι πίνακες δορυφορικών συχνοτήτων, δεδομένων ευθυγράμμισης αλλά και δορυφορικού ραδιοφώνου δημοσιεύονται και πάλι ανανεωμένοι και εμπλουτισμένοι, με σκοπό την βοήθεια προς τον αναγνώστη-φίλο της δορυφορικής TV. Όλα λοιπόν τα κανάλια -πονηρά και μη!- είναι δικά σας, γι αυτό ενημερωθείτε μόνο με Home Satellite, αξιολογήστε, συντονιστείτε και...

Καλή σας, καλοκαιρινή Διασκέδαση!


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET