HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, τεύχος 87Τεύχος 87, Ραδιοτηλεπικοινωνίες

-----------------------------------------------------------------------------------
Τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.).
Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:

212-2130000, 210-9733445  e-mail: info@actionpress.gr
-----------------------------------------------------------------------------------

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Το νέο, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ  του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες κυκλοφορεί στα περίπτερα εγκαινιάζοντας το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς και αποχαιρετώντας την προηγούμενη, με την ελπίδα το 2010 να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία, ευημερία και ραδιοερασιτεχνική πρόοδο.
Ας υποδεχτούμε όλοι λοιπόν την καινούρια χρονιά με πολλά ράδιο-τηλεπικοινωνιακά νέα απ' όλον τον κόσμο καθώς και σύγχρονα, πρωτοποριακά προϊόντα που ίσως -γιατί όχι;- να σας δώσουν ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας.

Καταπληκτικό δώρο φυσικά θα μπορούσε να αποτελέσει και ο Ανεπανάληπτος Δέκτης Clarus Magic Box που δημοσιεύουμε σε αναλυτική παρουσίαση και ο οποίος θα σας προσφέρει ατελείωτες απολαυστικές ώρες λήψης, από κάθε γωνιά του κόσμου και σε συχνότητες με περιεχόμενο που δεν θα το πιστεύετε !
Διαβάστε τα πάντα γι αυτόν και... μην τον χάσετε !

Καλωσορίσατε στην έρευνα για το μεγαλύτερο μυστήριο της ζώνης των βραχέων...
Μυηθείτε στα μυστικά των Number Stations, των χειριστών τους και των απόρρητων μηνυμάτων.

Η παρουσίαση του φορητού πομποδέκτη Dual Band TH-UVF1 σίγουρα θα σας προκαλέσει έκπληξη και θαυμασμό αφού πρόκειται για το χειροπιαστό παράδειγμα μιας τεχνολογικής εξέλιξης που δίνει τα εύσημα στην κινέζικη προέλευση η οποία τελευταία, αναμφίβολα κερδίζει πόντους και εντυπώσεις χάρη στις πολλές και σύγχρονες λειτουργίες, στην κομψότητα και την ασφάλεια που εμπνέει πάντοτε μια καλή και στιβαρή κατασκευή.

Αν το Α' Μέρος του ρεπορτάζ “Ραδιοερασιτεχνισμός & Μυστικές Υπηρεσίες στα Χρόνια του Πολέμου” σας τράβηξε το ενδιαφέρον και τελικά σας καθήλωσε... το Β' Μέρος ολοκληρώνει την λεπτομερή, άκρως ενδιαφέρουσα ανάλυση με φωτογραφικό υλικό και ανεκτίμητα δημοσιεύματα, συμπληρώνοντας έτσι όλα τα κενά του παζλ για τον απόρρητο ρόλο των ραδιοερασιτεχνών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και τη σχέση τους με τη CIA.

Μετά από 66 ολόκληρα χρόνια, επιτέλους η ιστορία ενός πραγματικού ήρωα πολέμου, αναδύεται μέσα από τις σελίδες αυτού του τεύχους και αποκαλύπτει τη δράση του και τη συνεχή του προσπάθεια απελευθέρωσης από τη γερμανική κατοχή.
Ο λόγος για τον αντιστασιακό, “ερτζιανό” ήρωα Μάριο Δανιηλίδη, τον Έλληνα Μαρκόνι, μέλος της οργάνωσης “Μίδας 614”...

Για τους ΛΑΤΡΕΙΣ των ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, μια συστοιχία κεραιών από 4 αναδιπλώμενα δίπολα που παρουσιάζεται στο πρώτο τεύχος της χρονιάς, αναμφίβολα θα τους δώσει ένα λόγο για χριστουγεννιάτικη “εργασία” και θα τους ικανοποιήσει εφόσον αποτελεί την πλέον ανθεκτική κεραία, χωρίς καμία έννοια συντήρησης !

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ...!!!
2 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ !

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Η πρώτη έκπληξη είναι ένα ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΞΙΑΣ €51, πρωτοχρονιάτικο δώρο προς όλους τους αναγνώστες
από το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες και το κατάστημα Free Bytes, για την αγορά του τρίμπαντου φορητού πομποδέκτη ALINCO DJ-G7E.
Δεύτερη γιορτινή έκπληξη αποτελεί το Μοναδικό ΚΙΑΛΙ Νυχτερινής Όρασης NV-2000 (προσφορά του καταστήματος PTM Electronics) που μπορείτε να αποκτήσετε, συμπληρώνοντας απλώς το ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην κλήρωση που θα αναδείξει τον τυχερό αναγνώστη του περιοδικού !
Διαβάστε πώς η ανάπτυξη της τεχνολογίας στην εφαρμογή υπέρυθρης ακτινοβολίας σε συσκευές νυχτερινής όρασης έχει εξελιχθεί ραγδαία και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Αν ακόμη αναρωτιέστε τι ακριβώς κρύβουν τα decibels, το 1ο μέρος του τεχνικού άρθρου θα θυμίσει σημαντικά, τεχνικά μυστικά στους παλιούς και θα εμπλουτίσει τις γνώσεις των νέων. Η νέα στήλη “Αναδημοσίευση Τεχνικών Άρθρων” -μετά από έντονη επιθυμία πολλών αναγνωστών- βασίζεται στη δημοσίευση συγκεκριμένων άρθρων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βαρύτητα, τα οποία περικλείουν θεμελιώδεις αρχές και βάσεις του ραδιοερασιτεχνισμού και έχουν σκοπό (σε συνδυασμό με την συνέχεια της νέας εξεταστικής ύλης που δημοσιεύουμε και σε αυτό το τεύχος), τη σωστή εκμάθηση του χόμπυ.

Επειδή ένα ραδιοερασιτεχνικό γεγονός έχει πάντα την τιμητική του στις σελίδες μας... παρουσιάζουμε ένα οδοιπορικό, γεμάτο εκπλήξεις από την 21η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα, η οποία με την κάλυψη ραδιοερασιτεχνών του Σ.Ρ.Ε., ολοκληρώθηκε με επιτυχία !!!

Αν είστε φανατικοί Radio Amateurs, τότε σίγουρα η σελίδα-αφιέρωμα στα ραδιοερασιτεχνικά βραβεία DX AWARD θα σας προσελκύσει. Γιατί, όλοι θα ήθελαν έναν τιμητικό τίτλο, δίπλα στο shack τους !

Τέλος, ενημερωθείτε για τα... κοινά και διαβάστε επιστολές αγανάκτησης στη στήλη “Λάβαμε το Γράμμα σας”, για να δείτε επιτέλους καθαρά και τις δυο όψεις του νομίσματος !

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
 
με υγεία, πολλές ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες και πλήρη, πολύπλευρη, ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ενημέρωση, πάντα μέσα από τις σελίδες
του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες !!!


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET